LEJ SOMMERHUS I SKØNNE THAILAND
 
Tak for jeres interesse vedr. vores udlejning  i Hua Hin.
På nedenstående link er vedhæftet en bestillingsseddel vedr. leje, som i bedes udfylde og besvare og sende til min mail: enjoyinvest@gmail.com. Der kan også rettes forespørgsel direkte til min mail.
På baggrund af bestillingsseddel udfærdiger jeg en lejekontrakt.
 
Vores manager Chanya passer på vores hus, samt de to lejligheder . Chanya bor i et værelse som er bygget i tilknytning til vores garage ved huset, og er således tæt på til at hjælpe, hvis der opstår problemer, eller i ønsker hjælp med ture, indkøb, transport o.l. Chanya kan også hjælpe med at skaffe udlejningsbil/scooter/taxi. 
 
Vi gør normalt det, at når der er indgået aftale om leje og depositum er betalt, så låses lejeperioden til jer. Herefter sender vi et serviceskema ud til lejeren, når restindbetalingen er indbetalt. På serviceskemaet kan lejer påføre de ting vi skal hjælpe dem med, herunder afhentning i lufthavn, indkøb af startpakke til køleskabet, leje af bil eller scooter, ekstra rengøring, intro tur i Hua Hin eller andre ønsker som lejer kunne have. Vi har haft arrangeret madlavningskurser, massage, festarrangementer o.l.
Vores manager, er en utrolig sød og hjælpsom person, hun kan også sørge for at bestille mad hjem, hvis i ikke orker at tage ud.
 
Jeg ser frem til at modtage jeres bestillingsseddel
Download fil pdf Download fil word
Sommerhus, Feriehus, Leje, Udlejning, Lejlighed, lejligheder, Hua Hin, Thailand, house, rental, holiday, holidays, vacation, vacations, for rent, sommerhus, sommerhuse, hus, huse, leje, udlejning, bolig, ferie, golf
Lav din egen hjemmeside med mono.net