LEJ SOMMERHUS I SKØNNE THAILAND
 

Black Mountain Golf

Selvom Black Mountain Hua Hin er en helt ny golfbane har den længe været en af de mest omtalte baner i Thailand og især i Hua Hin området. Bygherren - Thai Nordic Group - har brugt Pacific Coast Design fra Australien til at lave masterplanen af de to nye golfbaner. Østbanen - en par 72 mesterskabsbane på 6535 meter er allerede færdigbygget, mens Vestbanen som bliver en resort bane på 6358 meter påbegyndtes i februar 2007.


Pacific Coast Designs har bygget baner i Australien og resten af Østen i over 20 år. De har udover Thailand bygget i Kina, Malaysia, Pakistan, Indien. Og det er netop denne ekspertise som gjorde at de blev valgt til dette spændende projekt i et område hvor netop golfsporten for alvor er ved at eksplodere.
Black Mountain ligger ca 10 km vest for Hua Hin i et fredfyldt og bjergrigt område og målet med banen har været klart helt for begyndelsen. Nemlig at bygge den absolut bedste golfbane i hele Østen hvor man senere vil kunne afholde prestigefyldte turneringer for både professionelle og amatører.


En af måderne at nærme sig dette ambitiøse mål er at bygge en af de bedste golf akademier i området samt en af de bedste greenkeepere i Thailand. Banen udfordrer med meget vand, og der er ikke sparet på noget. Elektrisk irrigationssystem og omkringliggende "vejrstationer" skal sørge for at græsset (Seashore Paspalum fairways og rough og Bermuda greens) forbliver i perfekt stand.
Som alle andre mesterskabsbaner bliver der plantet massere af træer som skal udfordre selv de bedste

 

Hua Hin's bedste

6. bedste golfbane i Asien 2008

Næstbedste bane i Thailand 2008

God restaurant

 
Bliv nabo til golfklubben
Golfklub i gå-afstand

Denne skønne golfbane ligger kun 600 meter fra vores udlejningsejendom, hvis man bruger stisystemet bagom huset.

 

 

 

Prøv også deres dejlige restaurant, der serveres fantastisk god mad.

 

 

Sommerhus, Feriehus, Leje, Udlejning, Lejlighed, lejligheder, Hua Hin, Thailand, house, rental, holiday, holidays, vacation, vacations, for rent, sommerhus, sommerhuse, hus, huse, leje, udlejning, bolig, ferie, golf
Lav din egen hjemmeside med mono.net