LEJ SOMMERHUS I SKØNNE THAILAND
 
Springfield Royal Country Club

Med hele fem forskellige tee-steder at spille fra på hvert hul, er Springfield en championshipbane i absolut særklasse. Banen er tegnet af Jack Nicklaus, og typisk for ham en bane med store bunkerområder samt velplacerede vandområder. Banen giver gennemsnitspilleren en god og fair udfordring, når der spilles fra standard-tee. Fra bag-tee er der store udfordringer i at nå ud på fairways. Springfield er en af de bedst vedligeholdte golfbaner i Thailand med virkelig gode klubhusfaciliteter. Banen er meget populær blandt de Hua Hin baserede professionelle, der jævnligt træner her imellem Asian PGA Davidoff Tour events.
Majestic Creek

 

 

Direkte ind i landet fra Hua Hin ligger Majestic Creek, der er den nyeste bane. Dr. Sukitti Klangvisai, Thailand’s førende golfbanearkitekt, har designet banen, der er beliggende for foden af den bjergkæde, der deler Thailand fra Burma. Banen ligger i smukke og eksotiske rammer og er en bane, der skal spilles med satsninger og fantasi.
Spillere med lavt handicap vil nyde banens design, der byder på mange udfordrende tee-slag. Alt i alt en af områdets bedste baner, der er et besøg værd.

Imperial Lake view

 

 

Lake View passer godt til gennemsnitsgolferen samt til spillere med et lavt handicap. Her finder du mange blinde huller, hvor greens ikke kan ses fra tee-stedet, hvilket giver en ekstra udfordring. Banen byder på flotte fairways samt mange strategisk rigtigt placerede bunkers.
Tusinder af palmetræer er en anden af banens udfordringer sammen med hyppig forekomne vandforhindringer. Banens greens har mange hældninger, hvor din putting rigtigt kommer på prøve. Klubhuset har førsteklasses faciliteter.

 
Sommerhus, Feriehus, Leje, Udlejning, Lejlighed, lejligheder, Hua Hin, Thailand, house, rental, holiday, holidays, vacation, vacations, for rent, sommerhus, sommerhuse, hus, huse, leje, udlejning, bolig, ferie, golf
Lav din egen hjemmeside med mono.net