LEJ SOMMERHUS I SKØNNE THAILAND
 

Ansvarsfraskrivelse / Om hjemmesiden

Denne hjemmeside er blevet skrevet som en introduktion til vores feriebolig specielt og Thailand/Hua Hin`s kultur, natur, historie og seværdigheder generelt.

Vi har gjort vores bedste for at sikre os, at alle informationer er så nøjagtige og aktuelle som muligt.

Vi forbeholder os imidlertid ret til at ændre på en hvilken som helst del af indholdet på et hvilket som helst tidspunkt uden ansvar. Vi kan heller ikke gøres juridisk ansvarlige for eventuelle fejl eller mangler på hjemmesiden.

Enhver som måtte være interesseret i at leje vores feriehus anbefales at tage kontakt til os via vores booking formular. På den måde er man sikker på at få korrekt og opdateret information.

Når vi formidler link til tredjeparts hjemmesider sker det med henblik på information. Vi påtager os intet ansvar for eventuelle konsekvenser af, at nogen besøger disse hjemmesider.

Det meste af billedmaterialet på disse sider er vores eget og offentliggøres på disse sider som 'public domain' eller fælleseje. Det indebærer, at vi tillader enhver at anvende vores materiale til et hvilket som helst formål uden betingelser med mindre sådanne betingelser er en følge af lovgivningen.

Vi vil imidlertid sætte pris på, at man henviser til vores hjemmeside og/eller angiver kilden, hvis man bruger noget af vores materiale. (Se vores banner links her)

Hvor vi har anvendt materiale, som vi ikke selv har været ophav til, har vi søgt at sikre os på enhver mulig måde, at vi ikke derved har anfægtet andres rettigheder. Har du imidlertid grund til at mene, at vi har overtrådt nogens ophavsret på nogen måde, vil vi blive glade for en henvendelse fra dig, så vi kan få korrigeret eventuelle fejltagelser.

Sommerhus, Feriehus, Leje, Udlejning, Lejlighed, lejligheder, Hua Hin, Thailand, house, rental, holiday, holidays, vacation, vacations, for rent, sommerhus, sommerhuse, hus, huse, leje, udlejning, bolig, ferie, golf
Lav din egen hjemmeside med mono.net