LEJ SOMMERHUS I SKØNNE THAILAND
 
 

Gode shoppingmuligheder og fantastiske restauranter


Hua Hin har ikke det samme hektiske natteliv, som du ser andre steder, men kan alligevel godt være med, og på shoppingsiden er der ingen mangler.
På natmarkedet kan du prutte om prisen på alt fra metervis af skøn silke til tørrede blæksprutter. Og du kan næsten ikke undgå at løbe ind i en
skrædder, der tilbyder at sy dig et jakkesæt eller en selskabskjole til en brøkdel af, hvad det koster i Danmark.

Her er masser af fremragende restauranter at vælge imellem, uanset om du er til thaimad eller til det internationale køkken. Et must er at spise
på en af de gode fiskerestauranter bygget ud over vandet

Hua Hin Marked Village har et kæmpe udvalg af internationale restauranter, internationale mærkevarer butikker, Tesco Lotus og Home Pro, og er det eneste sted i byen indtil videre hvor man kan gå i biffen eller gå ud at bowle med familien.

 

Løbende bliver der afholdt udstillinger i Hua Hin Marked Village, samt andre arrangementer i forbindelse med højtider og helligdage.

Hua Hin Marked Village ligger i centrum af Hua Hin på Petchkasaem Road og har åben 10.30 - 21.00 (søndag -torsdag) og
10.30 - 22.00 (fredag - lørdag).

Natmarkedet ved centrum.

Et mere turisttilpasset marked, som åbner i skumringen langs Dechanuchit Road. Her sælges tøj, DVD- og CD´er, souvenirs, frugt, sko, legetøj, håndværk og meget andet. Der findes også utallige små gadekøkkener, hvor både turister og lokale spiser godt og billigt.

 

Grand Night Marked.

Har åbent onsdag-søndag mellem 17-23 og har nogenlunde det samme udbud som natmarkedet, blot er det lidt større. Udbuddet ændres dog noget fra uge til uge, eftersom der kommer forskellige sælgere til og lejer en stand. Her kan du mulighed for at købe kopivarer med alt i tøj, tasker, ure, kunsthåndværk, spil/programmer, musik og film. Dette "Weekendmarkedet" finder du ved Grand Hotel syd for centrum og ikke langt fra San Paolo Hospital.

 

Sommerhus, Feriehus, Leje, Udlejning, Lejlighed, lejligheder, Hua Hin, Thailand, house, rental, holiday, holidays, vacation, vacations, for rent, sommerhus, sommerhuse, hus, huse, leje, udlejning, bolig, ferie, golf
Lav din egen hjemmeside med mono.net