LEJ SOMMERHUS I SKØNNE THAILAND
 
Bangkok
Thailands hovedstad Bangkok – på thai Krung Thep, Englenes By – byder på en overflod af sanseindtryk. I en duftkulisse af kokosmælk, koriander, mennesker og bilos udfolder Bangkok sig som en storby med mere at byde på end de fleste. Her bor næsten 10 millioner mennesker, der glider osende, dyttende og ustoppelige gennem byen i asfaltkulturens meditative rytme.
Sammen med Bangkoks faste indbyggere og løsarbejderne er der tillige en enorm mængde turister. På gaden Khao San flyder det hele sammen. Internetcaféer, tandlæger, rejseselskaber og skræddere ligger mellem indiske restauranter og falafelboder. Den eneste gade i byen, hvor vesterlændinge er i overtal. De mere modige rejsende kaster sig over Siam Square, der byder på mode og pop i verdensklasse.
De mange kanaler, som var byens tidligere infrastruktur, er her stadig, og de kan fint bruges til rekreation, hvis man er faldet ud af den særlige Bangkok-takt eller bare har lyst til at sidde stille en stund. En kanalrundfart er oplagt til at nyde byen fra en ny vinkel på yderst afslappende facon. Er man til mere aktive omgivelser, er langhalebåden på den tværgående Khlong Saen Saeb en velbenyttet trafikåre.
Det folkelige Bangkok opleves bedst i Lumphini-parken. Her synes den konstante trafiksummen længere væk, og her er en hel masse at se på: Akrobatik ved solnedgang, svedende takraw-spillere (fodbold møder volley) og gymnaster på velplejede plæner. Her er også løbestier og legepladser. Følg også med den menige thailænder til Lak Muang-pælen, et symbol på magt og vækst og byens skytsånd. Den konsulteres dagligt af et hobetal af Bangkoks fastboende, når de har brug for et pusterum. Slut dagen og ferien af med et glas slangeblod. Det sælges overalt. Eller indtag positionen som en hvilende Buddha under parkens mange palmer. Senere på aftenen er der thaiboksning i den anden ende af Bangkok. Der er ingen grænser for, hvad man kan lave på en ferie i Thailands hovedstad – kun dem man selv sætter.
Sommerhus, Feriehus, Leje, Udlejning, Lejlighed, lejligheder, Hua Hin, Thailand, house, rental, holiday, holidays, vacation, vacations, for rent, sommerhus, sommerhuse, hus, huse, leje, udlejning, bolig, ferie, golf
Lav din egen hjemmeside med mono.net