LEJ SOMMERHUS I SKØNNE THAILAND
 
KHAO TAKIAB
Khao Takiab er en af de mest populære områder i omegnen af Hua Hin. Bjerget Khao Takiab kan ses helt fra Hua Hin. Fra templet fra toppen af bjerget kan man se en ø - Singhtoh Øen knap 800 meter væk. Øen kan besøges, og man kan komme dertil ved at leje en af de små fiskerbåde for bunden af bjerget. Et godt råd er dog at passe på når man går ned. aberne som holder til på bjerget er frække og vil, hvis de kan komme afsted med det tage alt fra penne til tasker og briller.

 

Går man en tur i landsbyen Khao Takiab vil man bide mærke i at der er massere af nye hoteller og meget gode strandrestauranter.

Strandene er også fine. Den bedste strand i området er den ned til Hotel Blue Wave som er bred og vandet langsomt bliver dybt.

Sai Noi Beach
SAI NOI BEACH
Ikke langt fra vores udlejninger i SeaRidge, ligger et lille og fredeligt strandområde der hedder Sai Noi beach.
Fornyelig er der åbnet en beach club, hvor der er mulighed for leje af liggestole og hvor der kan købes drikkevarer og spises frokost. Klik på billedet for mere information.
Sommerhus, Feriehus, Leje, Udlejning, Lejlighed, lejligheder, Hua Hin, Thailand, house, rental, holiday, holidays, vacation, vacations, for rent, sommerhus, sommerhuse, hus, huse, leje, udlejning, bolig, ferie, golf
Lav din egen hjemmeside med mono.net